RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB

Äntligen börjar vi se slutet på det här gråa och tråkiga vädret. Hela den senaste veckan har solen inte kunnat tränga igenom grådiset, men i morgon ska det bli sol och blå himmel. Jag blir nästan lite deprimerad av mörkret och årstiden men det finns alltid något man kan göra för att pigga upp sig. Min “medicin” är en helt underbar blomsterbutik i Huddinge som heter RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB.  

Jag har alltid älskat blommor och ska man göra mig glad så ska man ge mig en blomma i present. Tyvärr så är det sällan som någon köper en blomma till mig. Däremot så köper jag mer än gärna en blomma till mig själv i denna blomsterbutik i Huddinge. Jag bor så bra till så att jag i stort sett dagligen promenerar förbi RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB. Det finns egentligen ingen årstid som är fel för blommor, det är bara det att jag blir extra uppiggad av en blomma så här i det mörka och grådisiga novembervädret. Det ger mig en liten guldkant i tillvaron som jag så väl behöver just nu. Hur är det med er? Vad för slags blommor är ni mest förtjusta i? Har ni kanske aldrig besökt denna blomsterbutik i Huddinge så vill jag varmt rekommendera er att göra så. Personalen som är utbildade florister lägger stor möda och engagemang för att göra alla kunder nöjda. Kundservice är a och o, men det är förstås lika viktigt att det som säljs håller hög kvalitet. Alla blommor som säljs på RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB kommer från noggrant utvalda leverantörer. Det är så stort sortiment på blommor, så alla kommer att hitta en blomma som passar dem och deras personlighet.