Z Entreprenad & Konsult AB

Hej på er igen mina underbara läsare och välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag har sett i kommentarerna att det finns mycket frågor och tankar om det här med entreprenad i Karlstad med omnejd. Jag tänkte att jag idag därför skulle tipsa er om ett företag som jag älskar när det kommer till just detta område, nämligen Z Entreprenad & Konsult AB. Ni har säkert sett att jag har skrivit inlägg om det här med bygg och entreprenader tidigare, då jag länge letat efter ett företag som kunnat hjälpa mig med olika byggprojekt. Jag har blivit väldigt missnöjd med de tidigare företag som jag anlitat, och därför är jag otroligt glad över att jag i somras valde att vända mig till just Z Entreprenad & Konsult AB. Personalen fokuserar mycket på det här med kundservice, vilket jag uppskattade väldigt mycket. Jag tycker nämligen att väldigt få entreprenader arbetar med det här med kundservice, vilket är väldigt synd, då jag anser att det är en väldigt viktig del i det arbete som ska utföras. Jag kände mig väldigt sedd och viktig för företaget tack vare den fantastiska kundservice som Z Entreprenad & Konsult AB erbjöd. De var noga med att skapa en god kontakt med mig som kund, för att jag skulle kunna känna mig så nöjd som möjligt. Resultatet blev hur bra som helst. Personalen arbetade med kvalitet och noggrannhet för att kunna ge mig den absolut bästa hjälpen.

Det var en ny trapp upp till ytterdörren som Z Entreprenad & Konsult AB byggde åt mig, och den nya trappen har verkligen lyst upp hela mitt hem. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Karlstad med omnejd att vända er till Z Entreprenad & Konsult AB, för den bästa möjliga service. 

Du gillar kanske också...